Percy Pauwels

STrAFfe loper bij AC Break

Ik ben zelf een fervent loper en de laatste jaren neem ik de taak van speaker op mij voor de kapittelloop. Niets zo leuk om zowel de toppers aan te vuren als diegenen die voor het eerst hun loopschoenen aantrekken en zichzelf sportief willen meten. Ik zie het als mijn morele plicht om iedere loper te ondersteunen en doe dat jaarlijks met heel veel plezier. Krijg ik dit jaar de kans om ook jou over de meet te begeleiden?

Roel Wouters

STrAFfe loper bij AC Break

Ik ben zelf van Brasschaat afkomstig en al een 20-tal jaar lid van AC Break. Als afstandloper ben ik in het verleden meermaals van de partij geweest op de Kapittelloop in mijn dorp en sinds 2015 help ik vooral mee met de organisatie ervan.

Dirk Vermeiren

STrAFfe loper bij AC Break

Ik heb zelf de loopmicrobe gekregen door deel te nemen aan één van de eerste organisaties van de kapittelloop. Lopen in eigen gemeente op de Bredabaan of in het wondermooie park heeft me steeds veel plezier gegeven. Het is steeds in een zeer mooi décor dat zowel de echte wedstrijdloper als de jogger kan genieten van de kilometers.

Daarom zet ik graag mee mijn schouders onder de kapittelloop om dit te doen uitgroeien tot een mooi sportief evenement in Brasschaat.

Dirk Mertens

STrAFfe loper bij AC Break

TBD

Jef Nuyts

Lopen was mijn passie, vooral de omgeving van Brasschaat is zeer aangenaam om in het groen kilometers af te malen. Wij zijn als club extra bevoordeeld om hier onze sport te kunnen beoefenen.

Ook al loop ik nu zelf niet meer, het blijft  toch de sport die mij blijft passioneren.

Ronny Rebeck

STrAFfe loper bij AC Break

TBD

Hans Nuyts

STrAFfe loper bij AC Break

TBD

Dimi Delatin

STrAFfe loper bij AC Break

TBD

Joris Luyckx

STrAFfe loper bij AC Break

Na enkele sportieve deelnames aan de kapittelloop was het tijd om de horizon te verruimen en mijn bijdrage aan het welslagen van de Kapitelloop significant te verhogen door deze website op poten te zetten. Veel lees- en loopplezier!