Regelmatig worden er loopwedstrijden georganiseerd en toch is de drempel om deel te nemen vaak groot. Wij zien het als 1 van onze missies om de instap om deel te nemen zo klein mogelijk te houden: wij organiseren onze wedstrijd niet enkel voor de echte wedstrijdlopers, maar ook voor zij die zich sportief willen meten met zichzelf of tegen de klok.

Kristel Vochten

“Je hoeft heus geen superheld te zijn!”

Iedere loper kan rustig lopen in de mooie omgeving van het park. De bevoorrading tijdens het lopen verloopt vlot, ook aan de aankomst.

Ik kijk elk jaar naar dit sportief gebeuren uit.

Ook worden er verschillende wedstrijden georganiseerd zodat iedereen de kans heeft om deel te nemen, je hoeft geen superheld te zijn en dat vind ik persoonlijk een pluspunt.

Nick
(veelvoudig winnaar
10 miles)

“Combinatie van bos en stratenloop spreekt me enorm aan!”

We hebben met het Peerdsbos een prachtig stukje natuur in Brasschaat. Voor mij is altijd genieten om hier te lopen: de combinatie van bos en stratenloop spreekt enorm aan!

Frederik
(41jaar)

“Niets leuker dan met vrienden samen dit evenement beleven!”

Als fervent fietser zegt 10 miles me niet zo veel. Maar ik doe wel graag mee aan de aflossingswedstrijd met ons team (de Easywood runners): niets leuker dan met vrienden samen dit evenement beleven en achteraf genieten van het flying pig event en napraten met een pintje in de gezellige sfeer.

Tom
(47 jaar)

“Ik heb de Kapittelloop in de loop der jaren zien uitgroeien van een veredeld clubkampioenschap tot de volgroeide organisatie die het vandaag de dag is.  De vele supporters langs de kant van de weg in combinatie met de nodige randanimatie zorgen telkens voor de juiste sfeer waardoor zowel competitielopers als recreanten hier op hun best presteren.”

Tom
(40 jaar)

“Zorgvuldige organisatie, verschillende en juist gemeten afstanden (zelfs deelnemen met een aflossingsteam is mogelijk), ideaal parcours voor een snelle tijd, leuk T-shirt voor wie dat wenst, mooie podiumprijzen, aangename en gemoedelijke sfeer, grote kans op gunstig loopweer op een prille septemberavond, … Kortom, wat wil je als loper nog meer?”