De inschrijving voor de Kapittelloop op vrijdag 1 september 2023 is nu geopend ! Je kan je inschrijven door op volgende link te klikken en het inschrijvingsformulier bij Sporta in te vullen via de knop ‘individuele registratie’:

https://my.raceresult.com/250908/

Na je inschrijving zal je een bevestigingsmail ontvangen van Sporta waarin je de uitnodiging tot betaling (per overschrijving) vindt. Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen, check dan zeker ook even je ‘Ongewenste Mail’ of spam-folder.

Opgelet! De voorinschrijvingen worden afgesloten op maandag 28 augustus. Nadien kan je nog inschrijven de dag zelf vanaf 17u00 in de school het GIB, Door Verstraetelei 50, op de hoek met de Miksebaan.

Deelname aan de Kids Run is gratis. De Kids krijgen ook geen borstnummer en er is geen tijdsopname. Ze hoeven zich dus niet voor in te schrijven, noch hoeven ze de dag zelf naar de inschrijvingen te komen in het GIB. Ze mogen rechtstreeks naar de start gaan iets voor 19u ! Ze krijgen aan de finish wel een aandenken voor hun deelname.

Alle deelnemers aan de 10 Miles krijgen standaard een Kapittelloop-T-shirt. Dit geldt niet voor de deelnemers van AC Break, aangezien zij al een grote korting genieten en slechts 3 EUR inschrijving betalen ! Wil je als Break-lid ook graag een T-shirt, kan dat uiteraard (graag zelfs !), maar dan rekenen we er een meerprijs van 10 EUR voor aan. Voor de andere wedstrijden kan je eveneens een T-shirt bestellen mits een meerprijs van 10 EUR. In beide gevallen kan dit enkel tijdens de voorinschrijvingen !

Voor de aflossingswedstrijd voert de ploegkapitein bovenaan zijn eigen gegevens in. De ploegkapitein kiest verder ook een ploegnaam en vult de namen van de 3 andere ploegleden in. Ook als deelnemer aan de aflossingswedstrijd kan je Kapittelloop-T-shirts bestellen mits een meerprijs van 10 EUR per stuk. Om praktische redenen dien je dan echter wel ofwel alle 4 een T-shirt te kiezen, ofwel niemand. Er is geen optie voorzien om 1, 2 of 3 T-shirts te bestellen

Je inschrijving is pas volledig na betaling van het inschrijvingsgeld op rekening BE43 4151 1373 1101 (KBC) van Brasschaat Atletiekclub, met vermelding van je Naam, Voornaam en Afstand. De uitnodiging tot betaling zal je eveneens ontvangen via de bevestigingsmail.